Skoči na vsebino

Živ Žav z otroškim oviratlonom

Nepozaben dogodek za otroke in starše

27. avgust 2022

Predstavljamo vam naš otroški dogodek ŽIV ŽAV z otroškim oviratlonom s katerim že nekj let živimo ustvarjalci otroških vragolij, srednjeveških mitov, predstavitev aktivnosti na loškem, vse to pa povežemo v nepozaben otroški dogodek. To ni nič drugega kot naš in vaš dogodek, ki ga otroci vsako leto nestrpno pričakujejo.

Dogodek je pod okriljem Športnega društva Utrip v pripravi že osmič. Koncept samega dogodka je zabava za otroke s pridihom poučevanja o zgodovini mesta Škofja Loka. Deloma se Škofje loke dotaknemo skozi Zbirko pripovedk Kamniti most, deloma pa skozi dejavnosti, ki jih Loka nudi dandanes otrokom.

Dogodek se bo odvijal v športnem parku v vasi Zminec v soboto, dne 27. avgust 2022 od 10.00 do 20.00 ure.

PREDSTAVITEV DOGODKA:
Nekaj let nam ob strani stojijo številna društva in organizacije in tako bo tudi letos. Sodelujoči: PGD TrataDruštvo za raziskovanje podzemlja Škofja Loka in Jamarsko društvo Gorenja vasTaborniki – Rod Svobodnega KamnitnikaMinisterstvo za obramboŠportno društvo PartizanDruštvo lokostrelcev Eisnern – Železniki, Policija, GRS Škofja Loka saj brez njih enostavno ne gre in nismo več to kar smo.

Otrokom bodo na prizorišču, na voljo napihljiva igrala, animacija, strateške igre, igre brez meja, spuščanje po drči, oviratlon, risanje s kredami, ustvarjalne delavnice, osvežitev z vodnimi baloni, spoznavanje gasilskih vrlin, spoznavanje lokostrelstva, predstava za otroke, ipd.

Za vse obiskovalce – otroke priporočamo, da imajo seboj kopalke in brisačo, ker so v igri tudi vodni balončki, drča ipd. Na oviratlon se odpravite primerno – športno obuti. Pot poteka po gozdu, travniku,… in je primerna obutev OBVEZNA za vašo varnost in siguren korak.

VSTOPNINE NI!

PROGRAM NA DOGODKU:

  • 10-13h OVIRATLON (prijave na oviratlon so na voljo na dan dogodka od 9:30 ure dalje)
  • 10-18h USTVARJALNE DELAVNICE
  • 10-17h POTEP IN RAZISKOVANJE Z JAMARJI
  • 13h PODRIČAJ SE Z NAMI
  • 13-18h GASILSKE IGRE
  • 13-16h ROKOVANJE Z LOKOM
  • 15h GIBALNI POLIGON
  • 18h IGRE BREZ MEJA

FOTOGALERIJA:
Kako smo se zabavali na zadnji izvedbi si lahko ogledate v sliki:

– FOTO Živ Žav 2019 Vol.I

– FOTO Živ Žav 2019 Vol.II

OSTANITE oz. PRIDRUŽITE SE PRIJAZNIM PODJETJEM NAŠEGA OTROŠKEGA DOGODKA NA STENI ZMINŠKEGA GRADU!