dne: 14.3.2017

Naj vas nekoliko opomnimo...


Lepo vabljeni v petek 17. mar. 2017 ob 7.uri zvečer na 17. Občni zbor športnega društva Utrip.
Za vas smo poleg dnevnega reda in druženja pripravili tudi presenečenje. Z nami bo posebna gostja, zelo uspešna športnica, ki svoje uspehe niza zunaj meja in je v samem svetovnem vrhu.


Ne zamudite srečanja!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

dne: 27.2.2017

Športno društvo »Utrip« vabi vse člane in krajane na 17. skupščino, ki bo

v petek, 17. 3. 2017, ob 19:00 pri Kmetiji Okršlan  (Sv. Florjan nad Škofjo Loko 2).

Dnevni red:
1.Otvoritev skupščine
2.Sprejem dnevnega reda
3.Poročilo o dejavnosti leta 2016
4.Obravnava finančnega poročila 2016
5.Obravnava in sprejem programa za leto 2017
6.Volitve članov izvršnega odbora
7.Pobude in predlogi
8.Druženje

Na skupščini bo tudi možnost plačila članarine za leto 2017.

Glede na 17.člen Statuta, ki narekuje, da je mandatna doba volitev izvršnega odbora 4 leta, bomo letos izpeljali tudi volitve. Želimo si osvežitve in novih mladih članov. Vabimo vas, da v društvu pripeljete novo, svežo energijo in tako zagotovite vsaj tolikšno, če ne boljše delovanje društva. V ta namen in namen prihajajočim volitvam lahko s sledečo povezavo izpolnite obrazec/vlogo:

>>Vloga za kandidaturo za člane izvršnega odbora društva...

Priložen obrazec za kandidaturo izpolnite in ga v najkrajšem možnem času pošljete na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., oziroma jo dostavite (po pošti, osebno) na sedež društva. Rok 15.3.2017.

>>Statut ŠD UTRIP...

Kako se pripeljete do Kmetije Okršlan?

S smeri Škofja Loka za naseljem Brode z glavne ceste (po Poljanski dolini) zavijete desno smer Gabrk/Sv. Florjan nad Škofjo Loko in kmalu za tem ostro levo smer Okršlan. Pot vas vodi skozi vas Gabrk, kjer na koncu vasi zopet zavijemo levo v smeri Florjan in se peljemo do zadnje kmetije.

Vljudno vabljeni,

Gorazd Šorn, predsednik ŠD Utrip