Pozdravljeni,

V soboto 1. oktobra smo organizirali turnir trojk v košarki. Prijavilo se je 6 ekip po trije tekmovalci. Od vseh 18ih igralcev je bilo 6 mlajših od 18 let.
Vse prijavljene igralce trojk, smo ob začetku natisnili na lističe in jih dali v vrečko iz katere smo žrebali dejanske ekipe, ki so se pomerile med seboj. Z vidika družabnega srečanja smo imeli namen ekipe po moči čim bolj poenotiti.
Igralo se je po uradnih pravilih za ulično košarko KZS. Dogodek je imel pozitivno ozračje na rekreativni ravni. Poudarek je bil na druženju v športnem duhu, kar nam je po našem mnenju tudi uspelo.
Glede na pozitiven odziv igralcev, bomo skušali prireditev obdržati in jo postopoma nekoliko nadgraditi, ni pa naš cilj prireditev izpeljati zgolj kot tekmovanje.
ZAHVALJUJEMO SE VSEM IGRALCEM IN NAVIJAČEM, KI SO S SVOJO UDELEŽBO OMOGOČILI DA JE BIL KOŠARKAŠKI DAN V ZMINCU TAK KOT JE BIL - IZVRSTEN!
 

Povezava do FOTOGALARIJE

Lep pozdrav,

EKIPA ŠD "UTRIP"

 

Podaljšali smo možnost prijav na Basketfest do srede 28.9.

Lepo vabljeni!

 

V soboto 1. oktobra s pričetkom ob 11. uri, prirejamo košarkarsko tekmovanje - BASKETFEST. Dogodek je rekreativnega značaja in bo temeljil na druženju in zabavi s športnim pridihom. Vabimo vas, da se nam pridružite in do 25. septembra prijavite svojo ekipo. Prijavite se tako, da ob prijavi vsakdo prijavi še dva člana, torej važno je da v PRIJAVNICO vpišete tri igralce, ki se bodo udeležili dogodka.

Kje: ŠPORTNI PARK V ZMINCU, ŠKOFJA LOKA

Za prijavo boste odšteli 5€ na osebo, s tem imate tudi zagotovljeno malico.

Da bo turnir bolj zanimiv in ker bi radi priredili bolj šov & druženje bomo na dan dogodka poskrbeli, da bodo ekipe zelo enakovredne. Ne imejte strahu pred boljšimi igralci/ekipami in se nam pridružite.

V primeru slabega vremena prireditev odpade!

LEPO VABLJENI!

Športno društvo Utrip