Dne: 10. feb. 2016
 
Hvala vsem, ki ste kljub slabemu vremenu prišli po Prešernov pečat na Zavrh. Prav tako iskrena zahvala vsem, ki ste finančno, blagovno ali kot akterji pomagali, da je pohod uspel.
Bilo je preko 50 pohodnikov, kar je glede na vreme zelo lepa udeležba.

Več utrinkov si lahko ogledate v naši Galeriji ali FB strani.

Hvala vsem in se vidimo prihodnje leto!

 
Dne: 27. jan. 2016
 
Vabimo vas,
da se nam pridružite na že 16. Prešernovem pohodu na Zavrh. Pohod, ki svojo tradicijo vleče že iz leta 1999 bo letos v rokah ZMINŠKE MLADINE v sodelovanju s športnim društvom. Vsa energija bo usmerjena v prijetno vzdušje, zabavo, postrežbo in kulturni vložek.
Na pohod se bomo podali tako kot že vrsto let doslej z mostu v vasi Zminec ob 10. uri, kjer vpisujemo pohodnike. Pot je dolga dobre štiri kilometre in da jo premagamo zahteva približno uro in pol do dve. Z mostu se bojo udeleženci podali na prijetno pot mimo prenovljene kapelice Svetega Bernarda (kjer bo prvi postanek) ter naprej po grebenu do lovske koče na Zavrhu. 

Pot je res primerna za vsakega ljubitelja rekreacije in narave saj med potjo lahko ozremo hrib s cerkvijo sv. Andreja in pri sami koči uživamo s čudovitim razgledom na sv. Ožbolt.

Zaradi padavin v preteklih letih in hladnega vremena opozarjamo, da bo pot lahko mokra, spolzka ali zasnežena, pomrznjena, tako da previdnost ne bo odveč. V primeru pretežavnega terena, si organizator dovoljuje spremembo trase po cesti. Pohodniki naj poskrbijo za primerno obutev in opremo.

Za informacije v zvezi s pohodom lahko pokličite na številko 040 326 162 (Ian) ali pišite na e-poštni naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

>>vabilo...