24.9.2019

Kako definiramo naš dogodek BASKETfest?
To je košarkarski dogodek, ki si ga lahko želi vsak ljubitelj, rekreativec ali aktivni igralec košarke. Nimamo visokih denarnih nagrad za zmagovalce, imamo pa drobne pozornosti, super vzdušje, enkratno druženje in Utripajoče srce. Torej kot ste razbrali... ne gre toliko za zmago, čeprav verjamemo, da tekmovalnosti ne bo manjkalo.

Vse prijavljene trojke bomo tako z žrebom premešali in jih tako po moči nekoliko izenačili.
Prijavite se (na www.sdutrip.si oz. pošljite e-pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) in se tako pridružite tretjemu košarkarskemu srečanju v Zmincu.
#mojtim #basketfest

20.9.2019

V soboto 28. septembra s pričetkom ob 10. uri, prirejamo košarkarski meeting - BASKETFEST. Tako kot v preteklih letih bo tudi letos zabavno. Dogodek je rekreativnega značaja in bo temeljil na druženju ter zabavi s športnim pridihom. Vabimo vas, da se nam pridružite in do 26. septembra prijavite svojo ekipo. Prijavite se tako, da ob prijavi vsakdo poleg sebe prijavi še dva člana, torej izpolnite PRIJAVNICO kjer poleg sebe vpišete še dva igralca in jo čimprej oddate po e-pošti ali na naslov društva - Športno društvo Utrip, Zminec 35, 4220 Škofja Loka.

Kje: ŠPORTNI PARK V ZMINCU

Kdaj: 28.9.2019 ob 10:00 uri

Za prijavo boste odšteli le 5€ na osebo, s tem imate tudi zagotovljeno malico.

Ekipa ŠD "UTRIP"