Pozdravljeni,

Zaradi premajhnega števila prijavljenih ekip (4 ekipe), jutrišnji dogodek Basketfest odpade.

Vseeno hvala za podporo in lep pozdrav,
Ekipa U3P
 
_____________________________________________________
 
V soboto 13. oktobra s pričetkom ob 10. uri, prirejamo košarkarsko srečanje - BASKETFEST. Dogodek je rekreativnega značaja in bo temeljil na druženju in zabavi s športnim pridihom. Vabimo vas, da se nam pridružite in do srede 10. oktobra prijavite svojo ekipo. Ekipo prijavite tako, da v prijavo vpišete tri člane/igralce, ki bodo nastopili na dogodku. Prijavnico lahko pošljete po pošti ali skenirano po e-pošti na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Vprašanja glede prijav ali samega dogodka nam lahko pošljete po e-pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali se obrnete na kontaktni osebi: Tomaž 041 374 36, Robi 041 461 893. Število ekip je omejeno in sicer se bo na super basket dogodek lahko prijavilo maksimalno 15 ekip, zato pohitite s prijavami.
 
Kje: ŠPORTNI PARK V ZMINCU, ŠKOFJA LOKA
Za prijavo boste odšteli 5€ na osebo, s tem imate tudi zagotovljeno malico.
​Da bo turnir bolj zanimiv in ker bi radi priredili bolj šov & druženje bomo na dan dogodka poskrbeli, da bodo ekipe zelo enakovredne.
V primeru slabega vremena prireditev odpade oz. bo organizator sporočil drug termin!

Spomini na lani še živijo v naši FOTOGALERIJI

#mojtim

LEPO VABLJENI!
Športno društvo Utrip