Kot že vrsto let, bomo tudi letos organizirali Prešernov pohod na Zavrh, kjer se vsako leto zbere preko 100 pohodnikov.

Vabimo vas da se nam pridružite 8. februarja ob 10. uri na mostu v vasi Zminec, kjer se bomo zberali pohodniki z vseh vetrov in se podali proti Lovski koči na Zavrhu. Pot nas bo vodila mimo Arharjeve kapelice na svetega Petra hribu in nas zapelje po nezahtevni idilični poti s pogledom na okoliške cerkve in hribovja kot je sv. Lovrenc, Lubnik, sv. Andrej, sv. Ožbolt ipd.

Na vrhu poskrbimo za vsakega pohodnika posebej tako z okrepčilom kot tudi z zabavo in kulturnim programom. Letos bo glede na jubilejno izvedbo program še toliko bolj pester in dovršen. Za vas imamo tudi presenečenje!

Lepo vabljeni!

FOTOGALERIJA

Slike lanskoletnega pohoda, ki ga je zaznamovala močna udeležba pohodnikov, lepo vreme in odlično vzdušje

KAKO DO NAS?

24.9.2019

Kako definiramo naš dogodek BASKETfest?
To je košarkarski dogodek, ki si ga lahko želi vsak ljubitelj, rekreativec ali aktivni igralec košarke. Nimamo visokih denarnih nagrad za zmagovalce, imamo pa drobne pozornosti, super vzdušje, enkratno druženje in Utripajoče srce. Torej kot ste razbrali... ne gre toliko za zmago, čeprav verjamemo, da tekmovalnosti ne bo manjkalo.

Vse prijavljene trojke bomo tako z žrebom premešali in jih tako po moči nekoliko izenačili.
Prijavite se (na www.sdutrip.si oz. pošljite e-pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) in se tako pridružite tretjemu košarkarskemu srečanju v Zmincu.
#mojtim #basketfest

20.9.2019

V soboto 28. septembra s pričetkom ob 10. uri, prirejamo košarkarski meeting - BASKETFEST. Tako kot v preteklih letih bo tudi letos zabavno. Dogodek je rekreativnega značaja in bo temeljil na druženju ter zabavi s športnim pridihom. Vabimo vas, da se nam pridružite in do 26. septembra prijavite svojo ekipo. Prijavite se tako, da ob prijavi vsakdo poleg sebe prijavi še dva člana, torej izpolnite PRIJAVNICO kjer poleg sebe vpišete še dva igralca in jo čimprej oddate po e-pošti ali na naslov društva - Športno društvo Utrip, Zminec 35, 4220 Škofja Loka.

Kje: ŠPORTNI PARK V ZMINCU

Kdaj: 28.9.2019 ob 10:00 uri

Za prijavo boste odšteli le 5€ na osebo, s tem imate tudi zagotovljeno malico.

Ekipa ŠD "UTRIP"

OSTALI SMO BREZ BESED. Iskreno lahko povemo, da smo dejansko vložili veliko truda, časa in energije v dogodek, ki smo ga kljub isti tematiki še nadgradili in bili zato pošteno poplačani - z neba so nam višje sile namenile sonce, obisk je bil fenomenalen in otroški nasmehi so žareli.
Najlepša hvala vsem udeležencem, prostovoljcem, društvom in klubom, ki so sodelovali, ministerstvu za obrambo, Občini Škofja Loka, sponzorjem in donatorjem ter vsem, ki ste karkoli prispevali v to zgodbo, da je dogodek tak kot je!
Upamo, da ste uživali in da se prihodnje leto spet vidimo

 

Živ Žav z otroškim oviratlonom Moramo povedati, da v danem trenutku, ko nas je napovedovalka Saša Zadnik zbrala nismo našli in uspeli pripeljati tudi pomembnega člana ŠD "UTRIP" in člena verige, ki je privlekla dogodek od začetka do konca Robert Dolinar!

ŽIV ŽAV Z OTROŠKIM OVIRATLONOM 2019 je pred vrati. Lepo vabljeni da si vse informacije ogledate pod zavihkom ŽIV ŽAV

 

14.9.2019

PRVO MESTO OSTALO DOMA

Čestitke Barbara Livk Kafol in Jana
Danes je na domačih tleh, v Zmincu potekal turnir v balinanju dvojic. V težki konkurenci sta na koncu pokal prejeli domačinki - edina ženska dvojica. Na nehvaležnem, pa vseeno izjemnem četrtem mestu pa je pristala druga mlada ekipa iz ŠD Utrip, ki sta jo sestavljala Stanko Livk in Zorman Matjaž.
Bravo vsem skupaj!

6.9.2019

Vabljeni k prijavi dvojic v balinanju

Konec meseca, to je že prihodnjo soboto 30. marca se bodo na tekaški podvig Najlepši in najtežji mali maraton podali tudi številni Utripovci. Na štartu bomo tako lahko videli: Petra Sečnik, Miha Pivk, Joze Debeljak, Janez Ursic, Gorazd Šorn, Cene Polajnar, Tine Zorič.
Verjamemo, da vsem prijavljenim tudi letos uspe izpolniti svoj cilj. Med prvimi v cilju vsekakor pričakujemo letos najbolj pripravljenega zminškega ASA Janeza in seveda držimo pesti.
Prav lepo ste vabljeni tudi pohodniki, navijači, prostovoljci, saj imamo na sv. Ožboltu v okviru društva postavljeno okrepčevalnico. Naši tekmovalci vas bodo iskreno veseli!

Po tem pa ste s strani organizatorja vabljeni v cilj na sv. Andreja.
Lahko oba kuclja tudi združite v en lep pohodniški izlet, saj z izhodiščem iz Bodovelj. Vse prostovoljce, ki pa bi marali pomagati na okrepčevalnici pa prosimo da nam to javite preko e-pošte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali telefon 041 372 218 (Jaka).

Lepo vabljeni!