Pozdravljeni,

Mesec dni je že mimo od kar je na igrišču potekal BasketFEST.Tudi tokrat nas je obsijalo sonce in pod košem se je pomerilo kar devet ekip. Da je bilo vse skupaj bolj zabavno in družabnega značaja smo ekipe pred začetkom čisto naključno žrebali in uspelo nam je sestaviti izredno enakovredne ekipe.
​Po dogodku smo se spoprijeli še zaključnimi deli na igrišču, preden nam z neba nasuje meter snega ;-) Čakalo nas je še nekaj rekvizitov z dogodka Živ Žav in pa ureditev v sami Lenini lopi.
Da pa ne bomo padli v preglobok zimski spanec vas vabimo poleg že omenjene rekreacije, ki poteka na OŠ Ivana Groharja, da se nam pridružite na tekaških vadbah. Letos vam v povezavi s športnim društvom Poljane omogočamo tekaško vadbo v telovadnici, vsak torek med 19:30 in 21:00 uro. Če ste zainteresirani nam to čimprej sporočite po e-pošti.
Poleg tega vas ob nedeljah ob 8. uri vabimo na gorske teke do Lubnika. V sodelovanju s športnim društvom Koloka se zberemo na vznožju vojaške ceste - Podpurfelco (pri Pahovcu) in se podamo po najdaljši poti proti Lubniku, torej po asfaltni cesti do Naceta, nato po makadamski in na koncu skalnati poti do vrha (brez bljižnic ;-). Za več informacij nas lahko kontaktirajte po e-pošti ali gsm 040 283 976 Gorazd.
V prihodnjih dneh pa bomo postavili v prostorih KS Zminec v Zadružnem domu mizo za namizni tenis. Za ključ se boste oglasili pri našem blagajniku Robiju, seveda po predhodni najavi na gsm 041 461 893 ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Moramo pa OPOZORITI, da bo v primeru uporabe potrebno poskrbeti za red in čistočo. Torej držati se bo potrebno hišnega reda, ki ga je pripravila KS in po uporabi za seboj pospraviti. Sobo bo mogoče uporabljati za namen namiznega tenisa kadar bo prosta.
V dogovoru s KS smo tudi, da bi v bodoče sobo opremili s projektorjem in s tem dobili možnost tudi za organizacijo kakšnih predavanj, skupinskega ogleda tekem in nenazadnje lahko filmskih večerov. Kot rečeno je vse še v dogovarjanju in bomo več o tem, ko bo stvar zrela :D

Kmalu pa se oglasimo tudi z zbiranjem prijav na izbrane rekreativne dogodke, tako da če imate že kaj v mislih, bi nam rad predlagal,... nam to idejo kar pošljite.

Lepo se imejte,
Ekipa ŠD "UTRIP"