1. okrepčevalnica na Ožboltu | 1.4.2017
Jutri vse lepo vabimo, da se nam pridružite na okrepčevalnici na Ožboltu, ki bo postavljena v sodelovanju z društvom Vaitapo za udeležence/tekače 5. gorskega polmaratona NajNaj21. Lahko se udeležite kot pohodnik in pridete do cerkve peš npr. iz Bodovljske grape ali kot pomočnik na okrepčevalnici (info 0 41 372 218 Jaka).
Štart teka je ob 10h na Andreju, tako da bodo prvi tekači na okrepčevalnici že nekje 10:15. Naj omenimo, da je med tekači tudi 5 Utripovcev.


2. čistilna akcija v Zmincu z okolico | 8.4.2017
Naslednjo soboto ob 9. uri se bomo bomo zbrali v vasi pri mostu, se razdelili v skupine in nato razpršili po rajonih. Rajoni bodo načeloma enaki kot lani in jih bomo obdelali glede na številčnost udeležbe.
Vabimo vas, da se nam pridružite v čim večjem številu. Veselimo se čistega okolja in se ne obremenjujmo s tem kdo je za to kriv in zakaj moramo ravno mi čistiti. Zavedati se moramo, če bi vsi enako razmišljali bi lahko imeli samo čisto okolje ali bi bili obdani s smetmi :D
Naj ne bo to kot obveznost, temveč sprehod in priložnost za druženje s sovaščani / člani in vzor mladim / otrokom.
3. Tek 4 mostov | 17.6.2017
V sredini junija bo spet potekal odmevni dogodek v Škofji Loki - T4M. Spet se ga bomo udeležili v skupinski zasedbi, zato vabimo vse zainteresirane, da nam do konca aprila oddajo svojo prijavo v skupino. Pravočasna prijava znaša 20€ po osebi.
 
U3PAJ Z NAMI!
ŠD U3P