V našem društvu se še naprej trudimo in težimo k tem, da naše telo tudi čez zimo ne bi zaspalo. Z namenom, da ostanemo FIT vam ponujamo, da se nam pridružite pri vadbi v telovadnici OŠ Ivana Groharja - Podlubnik (suha vadba :-), večernih tekih, luninih pohodih, ipd.
 
VEČERNI TEKI:
Jesen se je že zakoreninila, nekoliko diši že po zimi. Dnevi so vse krajši in mi pričenjamo z novo tekaško sezono z U3Pom.
Letos ekskluzivno za vas odpiramo vrata v tekaški svet tudi začetnikom, tistim, ki so se teka posluževali nazadnje kot otroci ali pa že res lep čas ne. Skratka tek, ki bo v štartu zajemal razdaljo 5 km po ravnini. S časoma pa bomo vsekakor pretekli tudi 10-ko  - cilje imamo ;-). Tako se bomo srečavali enkrat tedensko ob ponedeljkih ob 19. uri (začnemo prihodnji teden 24.10.). Trase bodo predvidoma Bodoveljska grapa, Škofja Loka, Visoška steza ipd.
November se bliža in z njim Movember tek tudi za dekleta... To je tek brez merjenja časa, v počasnem tempu, za druženje in rekreacijo in brez obveznosti. Nekaj nas bo zagotovo šlo in upamo, da greste z nami saj časa za trening je še dovolj (se zmenimo v prihodnih tekaških dneh)
 

Poleg začetniškega teka pa smo ob torkih ob 19. uri pripravili srečanja za že utečene tekače, pri čemer ste vedno dobrodošli tudi tisti, ki ste s tekom šele začeli. Torkovi teki bodo lahko zajemali tudi klančine. Traso bomo predhodno sporočili oz. se občasno za njo odločili kar na licu mesta. Te teki bodo potekali pod taktirko Katje, med tem ko bo začetnike v tekaški svet popeljal Aljoša Zorko.
Torej strah pred tempom, dolžino trase itd je odveč, čas za tek si bomo vzeli tako da se vidimo prihodnji teden ob 19h na mostu v vasi Zminec.
 
Za vse tiste, ki bi radi začeli tečt, pa se bojite da smo prehitri, predolgi... to se ne bo zgodilo na ponedeljkovih tekih z Aljošo Z., ker on dela to z občutkom
Pripeli smo ponedeljkov track
SE VIDIMO, U3PAJ Z NAMI!
#VečerniTek
 
LUNINI POHODI:
V tem zimskem obdobju bomo izpeljali tudi nekaj luninih pohodov, ki pa bodo vezana nekoliko na vreme. Le ta se v teh obdobjih na žalost zelo rado spreminja, zato bodo tudi odločitve za pohode padale kakšen dan prej. Upamo, da se nam kljub temu pridružite.