Pozdravljeni,

Spet je prišel čas, ko se bomo zagnali proti Lubniku natančneje do Naceta oz. Maline. Kljub temu da nas bo v soboto 12.sept. zaradi obsega organizacije Loka MTB maratona trgalo po šivih, smo pripravljeni na nedeljski Vzpon na Lubnik.
Slika v vrstici 1
Tako se bomo 13. septembra spet udeležili prireditve, ki jo sami jemljemo predvsem kot druženje. Lani smo se prijavili kot skupina s cca 30 kolesarji, letos pa upam da bomo še številčnejši. Trasa nam je domača, mnogi smo jo prevozili več stokrat in zakaj jo ne bi še enkrat skupaj.
Vabimo vas, da se nam pridružite pri skupinski prijavi (13€ / posameznika). Prijave pobiramo v e-poštni predal: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do torka 8. sept. 2015, od vas pa pričakujemo, da nam ob prijavi sporočite sledeče podatke:
- Ime:
- Priimek:
- Spol:
- Leto rojstva:
- Naslov:
- Poštna številka:
- Kraj:
-Telefon/GSM:
- Elektronski naslov:
- Konfekcijska številka:
- Velikost noge
Če ste se naši skupini pridružili že lansko ali predlansko leto, imamo vaše podatke že v bazi, seveda če se le ti niso spremenili. V tem primeru nam prosimo le potrdite, da se nam boste spet pridružili. Več kot nas bo, lepše nam bo!

UTRIPAJ Z NAMI!

Ekipa ŠD "UTRIP"

www.sdutrip.si