ZARADI ZELO SLABE VREMENSKE NAPOVEDI JUTRIŠNJO ČISTILNO AKCIJO PRESTAVLJAMO NA NASLEDNJO SOBOTO.

Objavljeno: 17. april 2015

______________________________________________________________________________________________________________________

Tako kot vsako leto, bomo tudi letos organizirali Čistilno akcijo.

Skupna želja, da se povežemo s Športnim društvom Brlog, vaščani Brodov in ribiči, ki bodo čistilno akcijo izpeljali 11.04.2015 - nam zaradi aktivnosti Zminčanov pri izvedbi zadnjih dveh uprizoritev Škofjeloškega Pasijona 2015 - http://www.pasijon.si/ , kjer sodelujejo kot nastopajoči ali kot prostovoljci v zaodrju ter zaradi aktivnosti na Najlepšem in najtežjem malem maratonu - www.najnaj21.si , kjer precej Utripovcev tekmuje (hkrati pa nam je bila zaupana tudi navijaška okrepčevalnica na Ožboltu) žal letos ne bo uspela. Enostavno bi bila udeležba na čistilni akcija močno oslabljena.

Čistilno akcijo bomo, kot planirano, izpeljali 18.04.2015, z zborom ob 9.uri na mostu v Zmincu, kjer bomo, tako kot vsako leto, glede na udeležbo razdelili rajone skupinam/družinam/posameznikom:

- levi in desni breg Sore od mosta proti Brodem

- levi in desni breg Sore od mosta proti Bodovljam

- most (čiščenje in zamenjava dotrajanih ploščic)

- vas Zminec

- vas Bodovlje

- avtobusne postaje 1-3

- športni park Zminec

- naselje pod Livarjem

- eko otoki

- Bodovlje levi breg Sore

- Bodovlje desni breg Sore

Za vrečke, rokavice in okrepčilo po uspešno izvedeni akciji bo poskrbela Krajevna skupnost Zminec. Več o sami akciji napišemo v prihajajočih dneh, že danes pa apeliramo na vas, da si rezervirate 18.april za prijetno in aktivno druženje z vaščani, s katerimi bomo skupaj poskrbeli, da bo okolje, v katerem se gibljemo in živimo, ponovno čistejše. Lanske poplave so nanesle precej smeti, tako da bo letos potrebno čimveč pridnih rok.

Se vidimo osemnajstega aprila! :)

 

Ekipa ŠD Utrip