Ker nam ni vseeno za vas in vam želimo ponuditi le najboljše, smo se v sodelovanju s podjetjem, ki se ukvarja z vrhunsko rekreacijo, odločili organizirati ANALIZO VAŠEGA TEKA. To ne pomeni, da ste vrhunski tekač in da potrebujete strokovne napotke, gre za analizo gibanja pri teku, da se čim bolj izognemo poškodbam.

STE VEDELI, DA JE NAPAČNA TEHNIKA NAJPOGOSTEJŠI RAZLOG ZA POŠKODBE?

Z ANALIZO TEHNIKE TEKA, LAHKO HITRO ODPRAVIMO NAPAKE TER TAKO TEČEMO BOLJ ZDRAVO IN UČINKOVITO!

Tek, osnovno in človeku že od nekdaj naravno gibanje, je preprost in dandanes vedno bolj priljubljen način rekreacije. . Kljub njegovi preprosti naravi, pa so seveda tudi pri teku stvari, na katere moramo biti pozorni, če se želimo izogniti raznim poškodbam in zateči s pravilno tehniko, ki nam prinaša med drugim tudi najboljši izkoristek energije in boljše rezultate.

ANALIZA TEKA VSEBUJE:

  • Teoretično predavanje o tehniki teka.
  • Praktični del z razlago razteznih in ogrevalnih vaj.
  • Vaje za izboljšavo tehnike.
  • Snemanje tekaške tehnike v “hi-speed” tehniki (pred in po vajah).
  • Snemanje zvračanja stopala v “hi-speed” tehniki.
  • analizo posnetka ter korekcijske vaje
  • DVD s posnetkom lastne tehnike ter posnetkom pravilne tehnike.
ŠD UTRIP organizira to analizo v drugi polovici novembra in sicer najverjetneje v soboto 22. novembra. Osnovni paket, ki sicer znaša 43,oo€ nudimo za 18,oo€, med tem ko Napredni paket nudimo namesto 65,oo€ kar za 30,oo€. Znižane cene veljajo za člane društva.

Tečaj/analizo bomo organizirali v primeru zadostnega zanimanja in sicer računamo na 15 udeležencev. Prosimo, če nam svoij interes sporočite po e-pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na gsm 040 283 976.
 
Sicer pa je napočil mesec november in z njim Movember. Vse brkce vabimo, da se nam konec meseca 29. novebra pridružijo na Movemberskem teku.

Računamo na vas, na vaše zanimanje, zato nam to čim prej sporočite, najkasneje do 13. novembra 2014.
Lep pozdrav,
ŠD UTRIP