Vabimo vas na en prijeten zaključek

V nedeljo 26. oktobra ob 14.uri bi radi povabili vse člane športnega društva »Utrip«, sponzorje in donatorje na zaključek sezone imenovan OktoberFast, ki se bo odvijal na igrišču.

S tem zaključkom ne zaključujemo leta in planov, ampak bi se vam radi le zahvalili za zaupanje.


Gre za srečanje katerega bomo letos pričeli z rekreativnim tekom in pohodom po trasi. Le to imamo v prihodnjem letu v planu za organizacijo Zminške gorske 10ke. Tekači se bodo ob 12. uri podali po zasnovani poti s pričetkom pri Jamniku okoli Arharja od koder se bodo vzpeli do Polhovca in se po drugi strani vrnili (>>glej TEK...). Pohodniki se bodo na pot podali ob 11.30 uri, pri čemer bodo ogrevalno pentljo okoli Arharja izpustili in se direktno vzpeli mimo Zavrha do Polhovca ter se vrnili nazaj na izhodišče pri Jamniku (>>glej POHOD...).
Še enkrat poudarjamo, da gre za povsem rekreacijsko varianto in ne tekmo. Glede na to za kakšne vrste rekreacijo bi se odločili si lahko ogledate traso v prilogi.

Tako bomo ob vrnitvi tekačev in pohodnikov ob 14. uri postregli vsem z okrepčilom in pijačo.
Ko se bomo konkretno okrepčali si bomo privoščili različne družabne igre (zbijanje keglov, met trojk, balinanje, prstomet) in pa ob 16. uri otroški tek.

Akcijo »Najtežji Jure« smo glede na to, da gob ni in tudi najbolj pridni gobarji niso ujeli nobenega »kapitalca«, žal odpovedali.
Ker verjamemo, da se bomo skupaj zelo lepo imeli, vas nestrpno pričakujemo in si želimo, da se udeležite tega prijetnega dogodka v čim večjem številu.

Če bo slabo vreme, dogodek žal odpade.

Lepo vabljeni,
ŠD »UTRIP«

www.sdutrip.si

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.