Ker je sezona nabiranja gob, ste za mikavno nagrado vabljeni, vsi gobarji in ljubitelji prostega gibanja po naravi, da se nam pridružite v akciji "NAJTEŽJI JURE". Akcija bo potekala do zaključka sezone imenovanega OktoberFAST, ki bo predvidoma v drugi polovici oktobra. Vse informacije o samem poteku akcije in vabilo najdete na sledeči povezavi:

>>NAJTEŽJI JURE...


Rekreacija in vadba za ženske

S 1. oktobrom začnemo z rekreacijo, ki poteka pretežno v obliki dvoranskega hokeja in vadbo za ženske. Vadba za ženske bo zajemala tri vrste vadbe in sicer Aerobiko, GirlPower in CrossFit, ki si bodo sledile ena za drugo po urniku. Vadbe se bodo odvijale na balkonu OŠ Ivana Groharja. Ker smo prostorsko nekoliko omejeni so posledično tudi mesta, zato prosimo vse ki vas zadeva interesira, da nam to čim prej javite preko naše This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

>>Urnik vadb...


MTB Blegoš

21. aprila so se trije Utripovci udeležili tekmovanja z gorskimi kolesi MTB Blegoš. S štartom na Hotavljah jih je preko Suše trasa peljala do Črnega Kala vse do koče na Blegošu. Dokaj naporna pot je fante kar precej užela, a so se ob prijetni družbi uspeli dokaj hitro regenerirati. Na vrhu so jih pričakali tudi domači navijači in objem sonca. Toplo vzdušje s tekmovanjem je pripravilo hotaveljsko športno društvo Marmor Hotavlje, ki slovijo po zelo kakovostnih dogodkih.

MTB Blegoš je bil tudi zadnji vzpon, ki je štel za Pokal Polan'skih Puklov. V skupni razvrstitvi v kategoriji 31-40 let je na stopničke, na 2. mesto stopil tudi naš Utripovec Janez Uršič. Za ta izjemen dosežek mu čestitamo! Čestitke grejo tudi ostalima utripovcema. Spotoma bi izkoristili in čestitali še za lepo predstavo in rezultate utripovcev v Pokal Schneekoppe (Maraton Franja + Maraton Alpe + Juriš na Vršič).

>>Poročilo...

>>Rezultati absolutno...

>>Rezultati - Pokal Kras...>>Rezultati - PPP...

Fotogalerija (kmalu)


Vzpon na Lubnik

14. septembra smo utripovci spet močno zaznamovali Vzpon na Lubnik. Z močno skupinsko udeležbo 23. članic in članov smo spet opozorili nase, saj smo bili najštevilčnejša skupina. Za povrh nam je prav tisti del nedelje sijalo septembrsko sonce in nas grelo, ko smo raztegovali svoje »zategnjene« noge. Zahvaljujemo se vsem udeležencem skupine ŠD Utrip za tako številčno, lahko bi rekli, da za tako majhno vasico skoraj ne predsavlivo podporo. Mi smo neizmerno uživali in smo še kako ponosni na vas, ki nam svojo podporo vedno znova vračate nasmeh na obrazu.

>>Rezultati absolutno...

>>Rezultati po kategorijah...

Fotogalerija