Lep pozdrav vsem!

Vzpon na Lubnik

V nedeljo bodo Utripovci napadli Lubnik! Ne gemo zgolj po medalje ali po najboljši čas, gremo za druženje, rekreacijo in podporo dogodku, ki je v neposredni bližini naše vasi. Vsekakor bo to odlična priprava na Loka MTB maraton (www.mtbmaraton.si), ki je na sporedu že čez 3 tedne. Kar 20 utripovk in utripovcev se je prijavilo na ta vzpon. To je zelo lepa številka za tako malo vasico kot je Zminec. Kljub lanskoletnemu pustemu vremenu na dan tekmovanja, smo se letos spet skorajžili
Veseli bomo vsakršne podpore s strani občinstva, zato hkrati vabimo vse pohodnike, tekače, da se nam na tej relaciji in na samem cilju - pri Nacetu tudi pridružite.

 

slika: lanskoletni udeleženci Vzpona na Lubnik 2013

MTB Blegoš

Naslednji teden napademo Blegoš. Zadnja tekma v sklopu PPP (Pokala polanskih puklov) in hkrati edina MTB, se bo pod organizacijo ŠD Marmor Hotavlje odvijala v nedeljo 21. septembra. Udeležili se je bomo tudi Utripovci in hkrati vabimo vse, ki bi se nam pridružili, da nam to javite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 040 283 976 (Gorazd)

Loka MTB maraton

Prav tako se z nezadržno hitrostjo približuje četrti oktober. Dan, ko potrebujemo vsak par rok. Še posebej tvoje/vaše. Dan, ko bomo veseli vsakega tekmovalca. Naša želja je, da dogodek izpeljemo tako, da bo v veselje vsem, tako tekmovalcem, kot nam. Če boste tekmovali, se po klubsko znižanih cenah lahko prijavite preko spletne strani www.mtbmaraton.si , če pa bi radi pomagali (in vašo pomoč resnično potrebujemo), pišite na klubski naslov. Hvala vam.

Najtežji Jure

Naj spomnimo, da je z začetkom septembra štartala akcija "Najtežji Jure", ki smo jo vpeljali lani. Najdenega gobana odnesite na tehtanje na igrišče, kjer se bo masa le tega zapisala. Akcija traja do konca oktobra, ko bomo s kostanjevim piknikom zaključili zelo uspešno leto za ŠD Utrip.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI, UTRIPAJTE Z NAMI!

ekipa ŠD Utripa