15.9.2019 Tudi Blegoš ji ni ušel. Dragica Habjan je v kategoriji stopila na drugo štaplo za Pokal Polan'skih Puklov (PPP) in še enkrat dokazala, da je iz pravega zminškega testa.
Bravo!!!

14.9.2019 Danes je na domačih tleh, v Zmincu potekal turnir v balinanju dvojic. V težki konkurenci sta na koncu pokal prejeli domačinki - edina ženska dvojica.

8.9.2019 Dragica Habjan je kljub včerajšnjim naporom tudi danes na Vzpon na Lubnik pometla s konkurenco in stopila na prvo stopničko v kategoriji. Svaka čast! Sicer pa sta se Vzpona na Lubnik udeležila in dobro odrezala še jekleni Janez Ursic in neumorni Andrej Habjan.
Čestitke vsem skupaj!

7.9.2019 [Triatlon Bled državno prvenstvo] Že lani je nastopil. Letos ponovil in pokazal s kakšnega testa je - naš IronMAN Janez Ursic.
Nastopil je na olimpik razdalji (1.5km plavanje/40km kolo/10km tek) in osvojil absolutno 12. mesto (7.slovenec) ter 1. mesto v kategoriji

7.9.2019 Neumorna Dragica nadaljuje z lovorikami v kolesarstvu. Tokrat je osvojila pokal Enemon (skupen seštevek z Maraton Franja BTC City + Maraton Alpe + Juriš na Vršič) za prvo mesto v kategoriji in pokal za drugo mesto v kategoriji na Juriš na Vršič.
Dragica kapo dol in iskrene ČESTITKE!
#brezbesed #U3P