Letos smo pred skupščino organizirali eno urno predavanje našega največjega ultramaratonca Dušana Mravljeta. Postregel nam je z zanimivimi tekaškimi anekdotami in nas v kratkem času popeljal v ta nori svet ultrašev. Neverjetne zgodbe, ki so resnične. Po dobri uri Dušanovega izpovedovanja smo se preusmerili na skupščino društva. Dnevni red smo po določitvi delovnega predsedstva in pregleda sklepčnosti, pričeli z precej perečimi volitvami.

V dar smo prejeli tudi knjigo Dušana Mravljeta : Tek - moja norost; HVALA Dušan! Skratka knjigo smo dali v knjižnico športnega društva in si jo tako lahko vsi člani izposodite ter preberete. Bo pa od sačetka treba nekoliko počakati ker je že vrsta. Piši in rezerviraj knjigo na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Predsednik Gorazd Šorn je svoj odhod z mesta predsednika IO društva napovedoval že zadnje leto, pred iztekom mandata. Po besedah predsednika je zadnje tri mesece tudi intenzivno iskal zamenjavo, a pri tem dobil vse drugo kot to. "Ker nimam inspiracije, časa, imam obsežen delavnik in otroke v obdobju ko me potrebujejo, druge rešitve pa kljub trudu nisem našel,
sem se enostavno odločil, da odstop podam na skupščini. Le ta po moji napaki, ker nisem bil dovolj dosleden, pravno formalno ni bil sprejet." je povedal Gorazd

Na podlagi tega je v ponedeljek 4. marca podal pisno Odstopno izjavo, katero se bo predvideno obravnavalo šele ob letu osorej in se ne bo sklicevalo izredne skupščine. "V tem času (letu) bom torej še deloval kot predsednik." je na koncu dodal še Gorazd.

Vse ostale točke dnevnega reda so šle po planu in skupščino smo zaključili s prijetnim druženjem članov. Poleg tega smo članom razdelili tudi jubilejne majčke, ki smo jih izdelali ob 20. jubileju od ustanovitve športnega društva. Vse, ki bi se radi včlanili imate možnost kadarkoli z oddajo pristopne izjave oz. za obstoječe člane s poravnavo članarine za leto 2019. Članarino lahko poravnate na dogodkih ali pri blagajniku Robertu Dolinar (po predhodni najavi 041 461 893 oz. e-pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Prav tako vas vabimo da 0,5% dohodnine namenite našemu društvu. Vas nič ne stane, le namesto države bomo mi prejeli donacijo in kaj uporabnega za vse nas storili s tem prispevkom.
>>več...

Po želji pa lahko do 10. marca tudi naročite še društvena oblačila (jakne in jope)