Zminec, 4. marec 2019

Povzetek o skupščini si lahko ogledate na sledeči povezavi...

 

Zminec, 31. januar 2019

Športno društvo »Utrip« vabi vse članice in člane ter krajanke in krajane na skupščino, ki bo v petek, 1. marca 2019, ob 19. uri v poslovno gostinskem objektu Jezeršek pri avtobusni postaji v Zmincu (Zminec 137*).

Dnevni red:


1. ob 19:00 uri --> Predavanje našega največjega ultramaratonca Dušana Mravljeta (za vse, ki vas zanima šport, tek in nore izkušnje)
    za člane vstop prost, za ostale prostovoljni prispevki
2. ob 20:30 uri --> Otvoritev skupščine
3. Sprejem delovnega predsedstva in organov skupščine
4. Sprejem dnevnega reda
5. Volitve v organe društva
6. Poročilo o dejavnosti leta 2018
7. Obravnava finančnega poročila 2018
8. Obravnava in sprejem programa za leto 2019
9. Pobude in predlogi
10. Druženje

skupščina = občni zbor

Predavanje Dušana Mravljeta je odprto za širše občinstvo vendar so kapacitete omejene. Za boljšo logistiko naprošamo vse interesente da nam svojo udeležbo javijo preko e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 040 283 976 (Gorazd). Predavanje se zančne kot prva točka dnevnega reda, tako da ni nihče vezan še na skupščino športnega društva in ostalo dogajanje. Predavanje je za člane društva brezplačno za ostale prisotne pa bomo pripravili prostovoljne prispevke.

V okviru dogodka se boste lahko tudi včlanili oz. podaljšali članarino za leto 2019. Ob letošnjem 20. jubileju od ustanovitve društva smo za vse ob včlanitvi pripravili tudi simbolične majce. V primeru da majice ob vaši včlanitvi ne bomo imeli na zalogi, vam jo bomo dostavili naknadno. Možnost naročila ostalih društvenih oblačil*

Ker so na dnevnem redu skupščine tudi volitve, vam na sledeči povezavi prilagamo tudi obrazec, katerega izpolnete in oddate na sedež društva. V tem letu poteče mandat trenutnemu predsedniku Gorazdu Šorn, ki zapušča odbor, saj meni, da ima mandat svoj namen. "V tem obdobju sem vložil veliko energije in časa za delovanje društva. Bilo je kar nekaj odrekanj in prilagajanj, predvsem pa sem se iztrošil in nimam več energije, da bi še naprej kvalitetno vodil društvo. Verjamem, da obstajajo ljudje, ki bodo tej nalogi kos in bodo društvu prinesli nove prijeme, v nadaljevanju pa korektno peljali društvo oz. utripali s članstvom. V vseh teh letih (pa tudi že pred mojim mandatom) smo skupaj veliko premaknili in olajšali delo naslednikom, tako pri izvedbi prireditev kot pri samemu vodenju. Društvo je v zelo solidni kondiciji. Vsekakor pa sem pripravljen pomagati pri prvih korakih vodenja mojemu nasledniku.", je strnil svoje misli ob odhodu. 

Nekaj na to temo smo že napisali tudi v glasilu Krajevne skupnosti Zminec - Naš kraj na strani 11. Na podlagi zanimanja za kandidaturo funkcije predsednika se lahko predhodno dogovorimo tudi za trenutno predstavitev, kako je v tem obdobju delovalo, katere so pomembne stvari itd.

*Lokacija prireditve:
Zminec 137, 4220 Škofja Loka
47.147928, 14.281963

 

* >>NAROČANJE DRUŠTVENIH OBLAČIL...