Pozdravljeni,

Po vseh teh letih delovanja smo se v društvu odločili, da članom priskrbimo oblačila. Do sedaj smo izdali le dve varianti kratkih majic, ker smo vsa sredstva raje usmerjali v razvoj igrišča, nakup rekvizitov in opreme ipd.

Menimo pa, da je prav da smo na dogodkih, druženjih, tekmovanjih enotno oblečeni in smo tudi zato pripravili sprva jakne, puloverje za zimska, prehodna in večerna obdobja ter polo majice za balinarje (z balinarskim dotiskom). Nismo gledali toliko na ceno oblačil kot na kvaliteto. Izbrali smo priznanega proizvajalca Craft, ki se že vrsto let ukvarja z razvojem funkcionalnih športnih oblačil. Le ta so obstojna in kljubujejo najrazličnejšim vremenskim razmeram. Njihovi izdelki gradijo kvalitetno športno izkušnjo. Oblačila so človekova druga koža, zato je vsa pozornost usmerjena na izbor kakovostnih materialov, funkcionalnost in uporabnost.

Šport ni običajna dejavnost. Šport je več kot le gibanje, saj um in telo povezuje v unikatno izkušnjo, ki sega onkraj običajnega. Tudi ti si nekdo, ki se ne boji hoditi po svoji poti in pri kakovosti nikoli ne sklepa kompromisov.

Cene oblačil za člane so:

-          Jakna/softshell (XS-XXL; Ž/M) = 80,oo€

-          Pulover/hoodie (XS-XXL; Ž/M) = 50,oo€

-          Polo majica (S-XXL; Ž/M) = 7,oo€

Skratka oblačila, ki vam jih ponujamo, tudi če se vam ne zdijo ravno poceni, so visoke kvalitete za katero bi v trgovini odšteli še veliko več. Tudi društvo je v sodelovanju z dobaviteljem cene skoraj razpolovil, saj je redna cena za jakno 170,oo€ in jopo 85,oo€.

Z dotiskom društva smo bili zelo nežni. Držali smo se reka manj je več in verjamemo, da boste ta oblačila lahko oblekli za veliko priložnosti.

Vabimo vas, da si oblačila ogledate in jih pomerite do 18.marca v brunarici na igrišču (pri Branetu) vsak dan po 17. uri. V primeru, da se vam podajo, velikost zabeležite v priloženo tabelo.

Ženske modele jaken bomo priskrbeli naknadno s prvim naročilom puloverjev. Pulovarji pa so vseh velikostih razen najmanšega XS in največjega XXL.

Poleg društvenih oblačil pa imamo še eno vročo ponudbo za vse zimske navdušence. V prilogi  vam pošiljamo link ZIENER TEAMWEAR kataloga;   https://ziener.com/OnlineKataloge/winter18-19-teamwear-en  in ponudbo  s pogoji nakupa za smučarske komplete ZIENER TEAMWEAR 2018-19, namenjeno smučarskim klubom.

Gre za komplete, ki bodo na voljo šele drugo sezono, potrebno pa jih je naročiti najkasneje do konca marca - TEGA MESECA.

V primeru, da ste zainteresirani se lahko dogovorimo za vzorce. Pred naročilom se lahko pomerijo vse številke moških, ženskih in otroških modelov.

Lep pozdrav,

Ekipa ŠD Utrip