Vse prostovoljce vabimo, da se nam v teh dneh vse do dogodka Živ Žav z otroškim oviratlonom, ki bo mimogrede konec meseca - 31.8.2019, pridružijo pri pripravah na dogodek. Vsak dan se bomo zbrali ob 17. uri na igrišču v Zmincu.
Danes 20.8. izjemoma se dobimo ob 18. uri in imamo predogled trase ter razdelitev zadolžitev.

Lepo vabljeni!

 

Danes je zadnji torek pred avgustom. Avgusta vemo, da nas čaka cel kup priprav vezanih na Živ Žav, zato bi se radi danes poslovili od preteklih projektov in dokončali načeta dela. V planu imamo izpeljati priklop elektrike na omarico (pri Kalanu), poravnati teraso pri lopi, postavitev hiške - igrala in vnos peska v peskovnik. Le če nas bo dovolj bo akcija efektivna.
 
Vse, ki ste nam pripravljeni pomagati, vabimo, da se akcije udeležite in se nam pridružite danes ob 17. uri na igrišču. Zaželjeno je da imate seboj kaj od orodja (npr. kramp, lopata, grablje,...)
 
Hvala!
31.7.2019
Včeraj smo uredili el. inštalacijo za igrišče, splanirali teren pred Lenino lopo in zapolnili nov peskovnik. Hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali!
#zivzav

V torek 6.8.2019 ob17. uri vse lepo vabimo, da se nam pridružite pri ureditvi ceste/poti do igrišča. Zaželeno je, da imate seboj lopato in grablje. Pesek bomo z igrišča z mehanizacijo transportirali na mesta kjer je potrebno nasuti oz. zasuti luknje na cestišču, tako da bo naloga posameznika le da poravna pesek.

Več kot nas bo bolj bomo učinkoviti in tako hitreje zaključili z delom.

Lepo vabljeni!

15. junija bo v Loki nori tekaški dogodek - Tek štirih mostov

15.9.2019 Tudi Blegoš ji ni ušel. Dragica Habjan je v kategoriji stopila na drugo štaplo za Pokal Polan'skih Puklov (PPP) in še enkrat dokazala, da je iz pravega zminškega testa.
Bravo!!!

14.9.2019 Danes je na domačih tleh, v Zmincu potekal turnir v balinanju dvojic. V težki konkurenci sta na koncu pokal prejeli domačinki - edina ženska dvojica.

8.9.2019 Dragica Habjan je kljub včerajšnjim naporom tudi danes na Vzpon na Lubnik pometla s konkurenco in stopila na prvo stopničko v kategoriji. Svaka čast! Sicer pa sta se Vzpona na Lubnik udeležila in dobro odrezala še jekleni Janez Ursic in neumorni Andrej Habjan.
Čestitke vsem skupaj!

7.9.2019 [Triatlon Bled državno prvenstvo] Že lani je nastopil. Letos ponovil in pokazal s kakšnega testa je - naš IronMAN Janez Ursic.
Nastopil je na olimpik razdalji (1.5km plavanje/40km kolo/10km tek) in osvojil absolutno 12. mesto (7.slovenec) ter 1. mesto v kategoriji

7.9.2019 Neumorna Dragica nadaljuje z lovorikami v kolesarstvu. Tokrat je osvojila pokal Enemon (skupen seštevek z Maraton Franja BTC City + Maraton Alpe + Juriš na Vršič) za prvo mesto v kategoriji in pokal za drugo mesto v kategoriji na Juriš na Vršič.
Dragica kapo dol in iskrene ČESTITKE!
#brezbesed #U3P